Wat doen we

Opdat u optimaal zou kunnen genieten van het geleverde werk, zorgen wij dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt. Hiervoor gebruiken wij dan ook uitsluitend duurzame en kwaliteitsvolle materialen.


Vloeren

Wij plaatsen zowel natuurstenen als keramische vloeren. Dit met de juist techniek en de beste tegellijm. De voegspecie wordt steeds besproken met de klant en kan na het plaatsen van de vloer gekozen worden aan de hand van staaltjes van de fabrikant.

info

Wandtegels

Wandtegels dienen als onderhoudsvriendelijke muurbekleding. Deze zijn niet-poreus, duurzaam, vlekbestendig en waterafstotend. Bij het plaatsen van wandtegels in een douche plaatsen we steeds een vochtwerende doek op de correcte manier.

info

Mozaïek

Mozaïek bied eveneens vele mogelijkheden. Het kent veel verschillenden kleurvarianten en zorgt voor een 'finishing touch' in de ruimte.

info

Laminaat of vinyl

In tegenstelling tot een echte houten vloer dat verlijmd of genageld kan worden, plaatsen we laminaat en vinyl zwevend. Het is evenzeer belangrjik dat je kiest voor een betrouwbare ondergrond (mat), alvorens het plaatsen van laminaat of vinyl. Dit zorgt voor demping van contactgeluid en betere isolatie. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste ondergrond.

info